_a7r6388-2880w

Holdet og visionen bag Shelter 214

Rå natur i trygge rammer

Hos Shelter 214 har vi en klar vision om at bringe naturen tættere på dig. Ved at danne trygge rammer i den rå natur, har vi skabt en oase, så du kan nyde naturoplevelsen mere behageligt.

Vi skaber rammerne for dig, der gerne vil ud og dyrke sport, gå ture, løbe, cykle eller bare nyde naturen og som derefter kan besøge os og mærke hyggen i en fredelig oase.

Kom ud til oasen, mærk hyggen, nyd en god kop kaffe eller få en toast sammen med kold øl imens du har den rå natur omkring dig.

Tore passer shelteret til hverdag. Han er klar til skænke dig en kop kaffe eller lave varme toasts når du besøger os. 

Tore har en militærbaggrund og over 15 års erfaring i outdoor. Han er vandt til at være i naturen og bruge naturen – om det så er vandring, cykling eller noget andet, er det Tores store passion.

Christoffer Drøscher “Drøs” er idémageren. Han står bag Shelter 214 og sørger for at det drives af gode og engagerede mennesker.

Christoffer har en stor passion for natur og så en mulighed for at skabe flere gode naturoplevelser – på den måde blev Shelter 214 til.

Besøg os på Flyvestation Værløse

Vi har åbent weekender og helligdage fra klokken 9-16, eller efter aftale.

Parkering er på adressen
Naturstøttepunkt Hjortøgaard,
Sandet 77 Kirke Værløse,
3500 Værløse

Det synes andre om Shelter 214

STOR TAK for det fantastiske arrangement Shelter 214 lavede for AstraZenecas personaleforening. Det var en super oplevelse, som oversteg alle forventninger. I blev i den grad fremhævet for jeres virkelig gode service – og for at alt kunne lade sig gøre, og det var både i forhold til selve den fysiske del – med søde og hjælpsomme guider, og ikke mindst vores efterfølgende middag. Det var mega lækkert – og igen langt mere end man kunne forvente. Jeres shelter ude på flyvestationen er et genialt sted at afholde arrangementer og jeres personale er SÅ søde og hjælpsomme. Vi kommer helt sikkert igen – og har fuld tillid til at I kan hjælpe med udformningen med alle dimensioner.

Mette Schneider, AstraZeneca

Shelter 214 har givet flyvestation Værløse en cafe og frirum efter træning. Som mange årig bruger af flyvestationen til træning så har vi nu fået en ekstra facilitet som kan fuldende træningsdagene i det fri. Shelter 214 giver mig mulighed for at runde træningen af sammen med mine kammerater. Tore står altid klar med en hjælpende hånd og et smil. Han kaver en fantastisk kaffe som med en lækker sandwich bare kan noget. Vi har også været så heldige at Tore åbnede da vi skulle holde vores klub-mesterskab og da jeg fik den tossede idé at løbe øl-Marathon, var Tore frisk og med på idéen. Shelter 214 er et friskt pust på flyvestationen og jeg ser frem til mange flere timer derude. Tjek Shelter214 ud!

Tony Sinding, Tri4

Vi elsker at komme på flyvestationen med børnene og gebærde os, lege, cykle etc. Og med den lille fantastiske oase, som shelter 214 er blevet, er besøgene kun blevet flere og længere, altid med shelter 214 som start, mellem eller slutdestination. Der er den hyggeligste stemning, søde mennesker, fantastisk kaffe, toast, is til børnene mm. Vi elsker shelter 214, børn som forældre 🥳

Familien Egeris

Det var en kæmpe succes!! Mange tusinde tak for alle forberedelserne med rute, musik, fed stemningen med græs, kulørte lamper levende lys, borde og bænke, lækker mad, drikke og kaffe, og ikke mindst den helt fantastisk vært med junior hjælper. Vi havde alle en rigtig god aften, hvor vi var sammen – noget vi alle har længtes efter.

Lene, AstraZeneca

Vi og vores netværk af ledere besøgte Shelter214 i sensommeren, og sikken oplevelse. Porten åbner sig og ind går man i det skønneste rum, fyldt med alt det hjertet kan begære. Hyggeligt, intimt, anderledes, imødekommende personale, det blev en dag, som ingen af os glemmer – vi kommer igen!

Dorte Ritzau, Lindeblad

Dejligt område til en rask travetur, der er en god blanding af åbent landskab, bygninger og installationer der minder om stedets oprindelige formål, nye bofællesskaber og rækkehuse der skyder frem i udkanten af den 3 km. lange landingsbane, folk der nyder områder side om side med fugle og vildt…

Super fedt sted til at gå tur, cykle, løbe eller flyve med drone. Flot natur og dejligt åbent.

Et af de største fritidsområder i Nordsjælland, som altid er et besøg værd hvad enten man er på gå-ben, rulleski, rulleskøjter, racer- eller alm. cykel, samt mountainbike. Man kan også opleve at der flyves med droner, el-modelfly og paragliders.

Fantastisk sted for en bred vifte af aktiviteter Jeg kommer der selv for at intervaltræne på cykel og kan se at det bruges af flyvere (modelfly), løbere, rulleskøjter og familier på udflugt.