shelter_1-2880w

Hold dit næste event hos Shelter 214 på Flyvestation Værløse

Vi danner rammerne om dit næste arrangement

Skal du afholde et event, kan Shelter 214 danne de perfekte rammer. Vi kan både facilitere et aktivt event hvor I oplever den storslåede natur på Flyvestation Værløse, men vi kan også sørge for et hyggeligt arrangement inde i vores F16-hanger, hvor vi kan tilbyde lækker friskbrygget kaffe eller fuld forplejning.

Vi sammensætter events så de passer lige til dit behov. Uanset om du er en større eller mindre gruppe, om du ønsker en særlig forplejning, eller ønsker en særlig aktivitet, så står vi klar til at hjælpe

  Case | AstraZeneca

  Shelter 214 dannede rammerne for AstraZenecas event for deres personaleforening, hvor vores søde og dygtige guider tog hele holdet med på en løbetur i de fantastiske omgivelser på Flyvestation Værløse, hvorefter der blev serveret lækker middag inde i Shelteret.

  AstraZeneca udtalte efterfølgende:

  “STOR TAK for det fantastiske arrangement Shelter 214 lavede for AstraZenecas personaleforening.
  Det var en super oplevelse, som oversteg alle forventninger. 
  I blev i den grad fremhævet for jeres virkelig gode service – og for at alt kunne lade sig gøre, og det var både i forhold til selve den fysiske del – med søde og hjælpsomme guider, og ikke mindst vores efterfølgende middag.
  Det var mega lækkert – og igen langt mere end man kunne forvente.
  Jeres shelter ude på flyvestationen er et genialt sted at afholde arrangementer og jeres personale er SÅ søde og hjælpsomme.
  Vi kommer helt sikkert igen – og har fuld tillid til at I kan hjælpe med udformningen med alle dimensioner.”

  Det var en kæmpe succes!!
  Mange tusinde tak for alle forberedelserne med rute, musik, fed stemningen med græs, kulørte lamper levende lys, borde og bænke, lækker mad, drikke og kaffe, og ikke mindst den helt fantastisk vært med junior hjælper.
  Vi havde alle en rigtig god aften, hvor vi var sammen – noget vi alle har længtes efter.”

  Besøg os på Flyvestation Værløse

  Vi har åbent weekender og helligdage fra klokken 9-16, eller efter aftale.

  Parkering er på adressen
  Naturstøttepunkt Hjortøgaard,
  Sandet 77 Kirke Værløse,
  3500 Værløse

  Det synes andre om Shelter 214

  STOR TAK for det fantastiske arrangement Shelter 214 lavede for AstraZenecas personaleforening. Det var en super oplevelse, som oversteg alle forventninger. I blev i den grad fremhævet for jeres virkelig gode service – og for at alt kunne lade sig gøre, og det var både i forhold til selve den fysiske del – med søde og hjælpsomme guider, og ikke mindst vores efterfølgende middag. Det var mega lækkert – og igen langt mere end man kunne forvente. Jeres shelter ude på flyvestationen er et genialt sted at afholde arrangementer og jeres personale er SÅ søde og hjælpsomme. Vi kommer helt sikkert igen – og har fuld tillid til at I kan hjælpe med udformningen med alle dimensioner.

  Mette Schneider, AstraZeneca

  Shelter 214 har givet flyvestation Værløse en cafe og frirum efter træning. Som mange årig bruger af flyvestationen til træning så har vi nu fået en ekstra facilitet som kan fuldende træningsdagene i det fri. Shelter 214 giver mig mulighed for at runde træningen af sammen med mine kammerater. Tore står altid klar med en hjælpende hånd og et smil. Han kaver en fantastisk kaffe som med en lækker sandwich bare kan noget. Vi har også været så heldige at Tore åbnede da vi skulle holde vores klub-mesterskab og da jeg fik den tossede idé at løbe øl-Marathon, var Tore frisk og med på idéen. Shelter 214 er et friskt pust på flyvestationen og jeg ser frem til mange flere timer derude. Tjek Shelter214 ud!

  Tony Sinding, Tri4

  Vi elsker at komme på flyvestationen med børnene og gebærde os, lege, cykle etc. Og med den lille fantastiske oase, som shelter 214 er blevet, er besøgene kun blevet flere og længere, altid med shelter 214 som start, mellem eller slutdestination. Der er den hyggeligste stemning, søde mennesker, fantastisk kaffe, toast, is til børnene mm. Vi elsker shelter 214, børn som forældre 🥳

  Familien Egeris

  Det var en kæmpe succes!! Mange tusinde tak for alle forberedelserne med rute, musik, fed stemningen med græs, kulørte lamper levende lys, borde og bænke, lækker mad, drikke og kaffe, og ikke mindst den helt fantastisk vært med junior hjælper. Vi havde alle en rigtig god aften, hvor vi var sammen – noget vi alle har længtes efter.

  Lene, AstraZeneca

  Vi og vores netværk af ledere besøgte Shelter214 i sensommeren, og sikken oplevelse. Porten åbner sig og ind går man i det skønneste rum, fyldt med alt det hjertet kan begære. Hyggeligt, intimt, anderledes, imødekommende personale, det blev en dag, som ingen af os glemmer – vi kommer igen!

  Dorte Ritzau, Lindeblad

  Dejligt område til en rask travetur, der er en god blanding af åbent landskab, bygninger og installationer der minder om stedets oprindelige formål, nye bofællesskaber og rækkehuse der skyder frem i udkanten af den 3 km. lange landingsbane, folk der nyder områder side om side med fugle og vildt…

  Super fedt sted til at gå tur, cykle, løbe eller flyve med drone. Flot natur og dejligt åbent.

  Et af de største fritidsområder i Nordsjælland, som altid er et besøg værd hvad enten man er på gå-ben, rulleski, rulleskøjter, racer- eller alm. cykel, samt mountainbike. Man kan også opleve at der flyves med droner, el-modelfly og paragliders.

  Fantastisk sted for en bred vifte af aktiviteter Jeg kommer der selv for at intervaltræne på cykel og kan se at det bruges af flyvere (modelfly), løbere, rulleskøjter og familier på udflugt.